Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Skorpa

Vakker solnedgang ved Skorpa

Om prosjektet
Øya skorpa er i ferd med å få et nytt liv gjennom boligprosjektet Utlandet. Her, kloss på Kristiansund, blir det skapt et boligområde som henger sammen arkitektonisk og estetisk, samtidig som det blir variasjon og valgfrihet. I Utlandet bor du tett på naturen i en bebyggelse som åpner seg mot sol og utsikt. Samtidig er det kort vei til byen, skolen, butikker og servicefasiliteter. Her vil barna trives og de voksne får frihet til å nyte livet, sport, fritidsaktiviteter og nærheten til byen.

Eiere
Utbygger for Utlandet er Skorpa Eiendom AS som eies av de tre kristiansundsfirmaene Lønnheim Eiendom AS, Plan AS og Kristiansund Boligbyggelag Prosjekt AS. Alle er solide aktører innen eiendom. Daglig leder i selskapet er Trude Larsen. Arkitekt er Niels Torp AS Arkitekter.

Fremdrift av feltet
I september presentere Skorpa AS de første tomtene og boligene. Torsdag 3. oktober ble de første tomtene tildelt. Totalt vil det bli tilrettelagt for utbygging av 370 nye boliger over en tidsperiode på 10 år fra 2013.

Intregert del av byen Kristiansund
Gjennom en gradvis og tidsmessig utbygging vil skorpa om få år være en intregrert del av byen kristiansund. Samtidig vil området få sin egen identitet og kultur. Og det er nettopp for å gi utbyggingen en egen identitet, vi har gitt den navnet Utlandet. Øya heter fortsatt skorpa. Vi har valgt å kalle utbyggingsprosjektet vårt på Skorpa for Utlandet, for å videreføre byens tradisjoner med å kalle øyene i byen for land.

På øya blir det en god balanse mellomnaturområder og private boligområder. 2/3 av øya er og skal fortsette å være et rekreasjonsområde for hele Kristiansund befolkning hvor øyas naturlige badebasseng på nordsiden er en populær attraksjon.


For mere informasjon besøk hjemmesiden til Skopra (Utlandet) HER
    Tomtekart for felt 1  Hustype 3  Hustype 2  Hustype 4  Hustype 5  Hustype 1  utlandet logo 

Objekter

Artikler